Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Natstralen

Reeds vele jaren levert Holland Mineraal alle benodigde straalapparatuur voor natstralen met een optimaal resultaat. Onze grote schat aan kennis en ervaring dragen eraan bij dat wij de beste materialen kunnen leveren. Speciaal voor u geselecteerd, van hoge kwaliteit en voor een marktconforme prijs. Onder eigen label heeft Holland Mineraal het Nevel jet straalsysteem op de markt gezet.

De techniek

Natstralen is een techniek waarbij perslucht en een straalmiddel met water worden gecombineerd. De waterstraal bij natstralen vermindert het inslag effect van het straalmiddel, maar heeft tegelijkertijd wel een doeltreffende werking. Natstralen zorgt onder meer voor een gladde afwerking en voorkomt – dankzij het gebruik van water – dat er stofvorming optreedt. Dit is een groot voordeel bij betonrenovatie en gevelreiniging.

Wanneer wordt natstralen toegepast?

Natstralen kan een uitkomst bieden in verschillende branches. Zo wordt het onder andere vaak ingezet om oppervlaktes te bewerken in de automotive industrie. Daarnaast wordt natstralen toegepast voor het reinigen en afwerken van diverse materialen, matrijzen en vormen. Het Nevel-Jet reinigingssysteem van Holland Mineraal is onder andere geschikt voor toepassingen zoals:
– gevelreiniging;
– betonsanering;
– staalstralen;
– verwijderen van graffiti

Holland Mineraal levert naast het nevel jet straalsysteem tevens alle soorten straalmiddelen voor zowel mobiele straalwerkzaaheden als in straalcabines.

Neem nu contact op met Holland Mineraal!

Bent u benieuwd wat Holland Mineraal voor u kan betekenen op het gebied van natstralen? Neem dan nu contact op! Bel ons op 0570 – 62 11 61 , stuur een e-mail naar info@hollandmineraal.nl of vul onderstaand contactformulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht