Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Transportabele afzuiginstallaties

Speciaal voor mobiele straalwerkzaamheden heeft Holland Mineraal een uitgebreide range transportabele afzuiginstallaties in haar leveringsprogramma.

De continue perslucht reinigende patronenfilters zijn leverbaar in 6 uitvoeringen en variëren qua capaciteit tussen de 6.000 en 30.000 m3 per uur. Door gebruik te maken van speciale ventilatoren is het mogelijk om met lange lengten zuigslang de te stralen ruimten af te zuigen.

Door de constructie met uitschuifbare poten, is het mogelijk om met zowel met 50 lt. stofzakken, als met big bags het afgezogen stof op te vangen. De transportable afzuiginstallaties zijn uitgerust met een heftruck voorziening en hierdoor gemakkelijk te plaatsen op uw werklocatie.

phm250tr