Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Verfspuitcabines

Holland Mineraal heeft al 40 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van standaard en klantspecifieke verfspuitcabines. Wereldwijd hebben wij al vele straal- en verfspuitcabines gebouwd en ingericht voor uiteenlopende marktsegmenten. Bekijk ons uitgebreide portfolio om een beeld te krijgen van onze straalcabines en verfspuitcabines.

Werkwijze ontwerp en bouw verfspuitcabines

Op basis van diverse parameters werkt onze afdeling engineering een turnkey voorstel uit voor uw nieuwe verfspuitcabine. Onze engineers stemmen het ontwerp onder meer af op:

  • de gewenste afmeting van de spuithal,
  • het aantal spuiters/operators,
  • het type coating en de droogtijd.

Holland Mineraal heeft voor de bouw en inrichting van verfspuitcabines zowel droge afzuigwanden, als vloerafzuiging en verwarmingsunits in haar leveringsprogramma en dat voor elke toepassing.

Totaaloplossingen van Holland Mineraal

Holland Mineraal ontwikkelt en levert niet alleen complete standaard en custom-made straalcabines en verfspuitcabines. U kunt bij ons ook terecht voor:

  • De verhuur van straalapparatuur
  • De verkoop van occasions en verfopslag containers.
  • Een uitmuntende service en onderhoudscontracten.

sp 4HolMin251113-10