Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Verlichting tbv straal- en spuitcabines

Verlichtingsarmaturen met een hoge licht opbrengst zijn een eerste vereiste in zowel de straal- als de spuitcabine. Naast de conventionele verlichtingsarmaturen installeert Holland Mineraal ook hoogwaardige en energiezuinige High Power Led verlichting. Speciaal voor spuitcabines worden explosieveilige armaturen in Atex uitvoering toegepast. verlichting

24 volt straalverlichting

Naast de diverse verlichtingsarmaturen t.b.v. straal- en spuitcabines heeft Holland Mineraal ook een complete range 24 volt verlichtingsarmaturen. Voor straalwerkzaamheden is het verplicht om gebruik te maken van 24 volt armaturen. Deze volledige rubber armaturen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen zoals een handlamp, vloerschijnwerper en een handige lamp welke gemonteerd wordt op de straalslang nabij de straalpijp. handlamp Uiteraard levert Holland Mineraal ook benodigde trafo Boxen, kabels en bijbehorende stekkers.

Neem nu contact op met Holland Mineraal!

Bent u benieuwd wat Holland Mineraal voor u kan betekenen op het gebied van verlichting van straalcabines en spuitcabines? Neem dan nu contact op! Bel ons op 0570 – 62 11 61 , stuur een e-mail naar info@hollandmineraal.nl of vul onderstaand contactformulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht