Straalketels

Straalketels naar wens

Een straalketel van Holland Mineraal is leverbaar in diverse groottes met een nuttige inhoud van respectievelijk 10, 40, 80, 100 en 200 liter. Verder kunnen de drukstraalketels naar keuze worden gecompleteerd met een drukregelaar, een helmluchtfilterset en vele andere toebehoren.

Mini straalketels

Nieuw in het leveringsprogramma van Holland Mineraal, de Mini Straalketel. Ondanks zijn compacte afmeting is deze Mini Straalketel ontwikkeld voor professioneel gebruik.
Deze Mini Straalketel is uitermate geschikt voor graffiti verwijdering, restauratiewerkzaamheden, hout stralen, verf –en roest verwijdering, spotstralen etc.

Holland Mineraal heeft een complete lijn PED-gekeurde straalketels in haar leveringsprogramma, gebouwd volgens de Europese Richtlijn Drukapparatuur 97/23 EG en gekeurd door DNV. Alle straalketels werken volgens het drukstraal principe en zijn over het algemeen uitgevoerd met een dubbellijnig afstand bedieningssysteem met dodemansfunctie. De straalketels zijn leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen en geschikt voor alle soorten straalmiddel. Bij Holland Mineraal kunt u altijd terecht voor uitgebreid advies over het kopen van een straalketel of voor een offerte op maat.