Inname en afvoer straalstof

SAMEN WERKEN AAN EEN SCHONE TOEKOMST

Holland Mineraal heeft een uitgebreid programma straalmiddelen voor gebruik in straalcabines, op locaties en voor specifieke toepassingen. De jarenlange ervaring en expertise maakt Holland Mineraal een leverancier waar stralend Nederland en ook vele internationale relaties op kunnen bouwen.

Holland Mineraal importeert, verwerkt en levert deze straalmiddelen om u te laten stralen. Tegelijk voelen we ook de verantwoordelijkheid voor de afvalstromen die daardoor ontstaan. Om samen met u aan een schone toekomst te werken hebben we een samenwerkingsverband gestart met afvalverwerker Attero in Wilp.

Zo heeft Holland Mineraal een straalafval retoursysteem ontwikkeld waarmee in 6 eenvoudige stappen het straalafval op een verantwoorde wijze verwerkt kan worden.


STAP 1 MONSTERAFNAME

Een van onze medewerkers neemt een monster van de afvalstoffen die in uw straalcabine, watersnij-installatie of op uw projectlocatie achterblijven.

STAP 2 LAB ONDERZOEK

In ons laboratorium worden de monsters onderzocht en geanalyseerd. De resultaten van deze analyse worden aan Attero aangeboden en u ontvangt eveneens een rapportage.

STAP 3 ACCEPTATIE

De afvalverwerker geeft bij acceptatie een afvalstroomnummer af dat een jaar geldig is.

STAP 4 AANMELDEN

Via diverse communicatiekanalen (telefoon, mail, website etc.) kunt u Holland Mineraal melden dat er een volume straalafval gereed staat voor afvoer.

STAP 5 TRANSPORT

Een transporteur van Holland Mineraal haalt op de afgesproken tijd en plaats de big bags, op pallet of in container bij u op en zorgt voor een verantwoord transport naar Attero in Wilp.

STAP 6 AFHANDELING

Van de afgevoerde en verwerkte hoeveelheid straalafval ontvangt u een factuur met bijbehorende documenten.

Holland Mineraal, van levering straal- of snijmiddel tot afvoer, alles in één hand.

Neem contact met ons op!