[Over ons - Header]

Over ons

Al 47 jaar is Holland Mineraal toonaangevend in het ontwikkelen en leveren van standaard en custom-made straalcabines.

Ons bedrijfsterrein in Deventer is 13.000 m2 groot, waarvan 6.000 m2 in gebruik is voor de opslag van een grote diversiteit aan straalmiddelen, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Het terrein is gelegen aan een binnenhaven van de IJssel. Zowel via weg- als watertransport is Deventer uitstekend te bereiken en tevens een ideale uitvalsbasis voor levering aan de Nederlandse- en internationale markt.

Naast het complete leveringsprogramma straalmiddelen levert Holland Mineraal straal- en spuitcabines, straalketels, straalkasten, afzuiginstallaties, straalmiddelopzuigers, recycling units, etc. en kunt u rekenen op deskundig advies, engineeren wij uw projecten, verlenen allround service en verzorgen het complete onderhoud aan uw installatie.

Holland Mineraal laat u graag stralen!

Ons motto is al jaren: Holland Mineraal laat u graag stralen! Met een R&D afdeling, servicedienst en machinefabriek hebben we alles in (eigen) huis om u dat te bieden wat u wilt: korte lijnen, één aanspreekpunt en de zekerheid van kwaliteit en continuïteit. Betrouwbaarheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Holland Mineraal is gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 kwaliteitsnorm.

 

 

Wilt u graag werken bij ons? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie Vacatures!

Pagina relatie over ons

Maak nu met ons een afspraak!

Afspraak maken!