Vacuum gritzuigers

Een straalmiddelopzuiger zorgt ervoor dat het gebruikte straalmiddel getransporteerd kan worden. Zo kan het straalproces continu doorgaan.

Iedere straalmiddelopzuiger die u bij Holland Mineraal koopt, kent een hoog rendement en kan op korte termijn geleverd kan worden. Met onze transportabele straalmiddelopzuiger units bent u bovendien verzekerd van een grote zuigcapaciteit.

ENKELE KENMERKEN

De pneumatische straalmiddelopzuigers zijn uitgevoerd met een mobiele silo die ontworpen is voor het verzamelen van stofrijke materialen, zoals granulaten en straalgrit. De silo is standaard voorzien van een hand­bediende losklep, maar is optioneel ook leverbaar met een losklep met contragewicht of een luchtbediende losklep.

De straalmiddelopzuiger units hebben een zelfreinigend NVF-filter die garant staan voor een zeer efficiënte reiniging. De gehele installatie is op een degelijk verrijdbaar frame met heftruckprofielen en geremde zwenkwielen gemonteerd, zodat de mobiliteit gewaarborgd blijft bij een zware lading in de silo.

 

 

VACUÜM ZUIGERS 

Naast de boven omschreven pneumatische straalmiddelopzuigers heeft Holland Mineraal ook krachtige elektrische opzuigers in haar leveringsprogramma, de Munkebo vacuüm zuigers. Deze robuuste units kunnen snel en effectief grote hoeveelheden straalmiddel ver-transporteren en worden gekenmerkt door een compacte uitvoering, een laag geluidsniveau en hoge prestaties of tonnages per uur.

De straalmiddelopzuigers zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • 15 kW
  • 30 kW
  • 45 kW
  • 55 kW
  • 70 kW
  • 110 kW

De elektrische straalmiddelopzuiger units bestaan uit een hopper waarin het opgezogen straalmiddel wordt verzameld en een zwaar transportframe waarin de vacuüm unit, filterinstallatie en schakelkast zijn opgebouwd.