Service en onderhoud

Holland Mineraal heeft de beschikking over een vakkundig team van service monteurs en goed ingerichte servicewagens. Naast het opbouwen van complete straalcabines en straalinstallaties staan onze monteurs ook graag voor u klaar als het gaat om reparatiewerkzaamheden aan allerlei straaltechnische installaties.

Onderhoudscontract

Om onverwachte stagnaties aan uw installatie te voorkomen en daarbij de bedrijfszekerheid te waarborgen, bestaat de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Uw straalinstallatie wordt dan periodiek nagezien en indien nodig worden kleine reparaties direct uitgevoerd.

Zeefanalyses

Tevens verzorgen wij voor u zeefanalyses van uw straalmiddel bedrijfsmix. Dit om vast te kunnen stellen of bedrijfsmix optimaal is qua reinheid en opbouw van de korrelgrootte. Deze twee parameters bepalen uiteindelijk uw straalsnelheid en het zicht in de cabine tijdens het straalproces.

Holland Mineraal beschikt tevens over de benodigde apparatuur om u de volgende technische informatie te verschaffen:

  • ruwheid;
  • standtijd van diverse soorten straalmiddelen middels speciale testmachine;
  • luchtsnelheidmetingen;
  • geluidsdrukmetingen.

Van de uitgevoerde inspecties/metingen ontvangt u vervolgens een schriftelijke rapportage. Hierin staan tevens aanbevelingen voor uiteindelijk een beter rendement.

 

Neem contact met ons op!