Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Afzuiginstallaties

Holland Mineraal is allround in het ontwerpen en het fabriceren van afzuiginstallaties. In uiteenlopende marktsegmenten zijn wereldwijd reeds vele installaties verkocht. In eigen beheer worden de afzuiginstallaties ontworpen, geproduceerd, geassembleerd en op locatie geïnstalleerd.

Persluchtgereinigd patronenfilter

Grote voordeel van dit type afzuiginstallatie is, dat tijdens het straalproces de filterpatronen continue worden gereinigd, waardoor een constante afzuigcapaciteit gewaarborgd blijft. De stationaire afzuiginstallaties zijn leverbaar in 21 typen en variëren qua capaciteit tussen de 900 en 84.000 m3 per uur. Alle typen worden geleverd volgens de Atex richtlijnen.
Een afzuiginstallatie geïnstalleerd binnen een bedrijfsruimte Een afzuiginstallie met persluchtgereinigd patronenfilter

Mobiele afzuiginstallaties

Speciaal voor mobiele straalwerkzaamheden heeft Holland Mineraal een uitgebreide range transportabele afzuiginstallaties in haar leveringsprogramma.

Een mobiele afzuiginstallatieDe continue perslucht reinigende patronenfilters zijn leverbaar in 6 uitvoeringen en variëren qua capaciteit tussen de 6.000 en 30.000 m3 per uur. Door gebruik te maken van speciale ventilatoren is het mogelijk om met lange lengten zuigslang de te stralen ruimten af te zuigen.

Door de constructie met uitschuifbare poten, is het mogelijk om met zowel met 50 lt. stofzakken, als met big bags het afgezogen stof op te vangen. De transportable afzuiginstallaties zijn uitgerust met een heftruck voorziening en hierdoor gemakkelijk te plaatsen op uw werklocatie.

Verschillende filterdoeken geschikt voor afzuiginstallaties

Filtermedia

Naast de verkoop van complete afzuiginstallaties verkoopt en monteert Holland Mineraal ook losse filterpatronen en filterslangen in diverse diameters en lengten. Ook voor de niet door Holland Mineraal geleverde afzuiginstallaties kunnen wij het juiste filtermedia leveren en indien nodig monteren.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op. Wij vertellen u alles wat u moet weten over afzuiginstallaties. U kunt ons bellen op 0570 – 62 11 61 , mailen via info@hollandmineraal.nl of onderstaand contactformulier invullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht