Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Straalmiddel opzuigers

HM007

Een straalmiddelopzuiger zorgt ervoor dat het gebruikte straalmiddel getransporteerd kan worden. Zo kan het straalproces continu doorgaan. Iedere straalmiddelopzuiger die u bij Holland Mineraal koopt, kent een hoog rendement en kan op korte termijn geleverd kan worden. Met onze transportabele straalmiddelopzuiger units bent u bovendien verzekerd van een grote zuigcapaciteit.

Enkele kenmerken

De pneumatische straalmiddelopzuigers zijn uitgevoerd met een mobiele silo die ontworpen is voor het verzamelen van stofrijke materialen, zoals granulaten en straalgrit. De silo is standaard voorzien van een hand­bediende losklep, maar is optioneel ook leverbaar met een losklep met contragewicht of een luchtbediende losklep.

De straalmiddelopzuiger units hebben een zelfreinigend NVF-filter die garant staan voor een zeer efficiënte reiniging. De gehele installatie is op een degelijk verrijdbaar frame met heftruckprofielen en geremde zwenkwielen gemonteerd, zodat de mobiliteit gewaarborgd blijft bij een zware lading in de silo.

sievac 8

Sievac vacuüm zuigers

Naast de boven omschreven pneumatische straalmiddelopzuigers heeft Holland Mineraal ook krachtige elektrische opzuigers in haar leveringsprogramma, de Sievac vacuüm zuigers. Deze robuuste units kunnen snel en effectief grote hoeveelheden straalmiddel ver-transporteren en worden gekenmerkt door een compacte uitvoering, een laag geluidsniveau en hoge prestaties of tonnages per uur.

De straalmiddelopzuigers van Sievac zijn leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Sievac 2000 / 30 kW
  • Sievac 2500 / 27 kW
  • Sievac 3000 / 45 kW
  • Sievac 3500 / 55 kW
  • Sievac 4000 / 75 kW
  • Sievac 5000 / 90 kW

De elektrische straalmiddelopzuiger units bestaan uit een hopper waarin het opgezogen straalmiddel wordt verzameld en een zwaar transportframe waarin de vacuüm unit, filterinstallatie en schakelkast zijn opgebouwd.