Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Straal- en luchtslangen

Naast de complete bouw en inrichting van straal- en spuitcabines, staan wij ook graag voor u gereed als het gaat om leveranties van straal- en luchtslangen en alle denkbare accessoires zoals veiligheids wip-checks, koppelingen e.d.

Straalslangen

straalslangen
Onze zeer slijtvaste kwaliteit straalslang is leverbaar in de volgende afmetingen:

Straalslangen worden op elk gewenste lengte geleverd, met of zonder straalslangkoppelingen

Luchtslangen

luchtslangHolland Mineraal heeft een uitgebreide range luchtslangen in haar leveringsprogramma, en dat voor elke toepassing en diameter.

Ook de luchtslangen worden op elk gewenste lengte geleverd, de slangen kunnen geleverd worden inclusief koppelingen van o.a. de types kamlock, klauw, stortz met bijbehorende slangklemmen.

 

Tevens heeft Holland Mineraal diverse soorten zuigslangen in haar leveringsprogramma. Voor o.a. het opzuigen van straalgrit wordt een zeer slijtvaste zuigslang toegepast welke leverbaar is van 2″ tot 6″ en voor het afzuigen van straalstof zijn flexibele slangen leverbaar tot een diameter van 600 mm.