Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Bristle Blaster

Verwijdert corrosie en genereert een ruwheidsprofiel met behulp van een speciaal ontworpen roterend borstelgereedschap. BB El ohne Kabel

Bristle Blasting® technologie verwijdert corrosie en genereert tegelijkertijd een ruwheidsprofiel.
De punten van de borstel zijn ontworpen om het gecorrodeerde oppervlak te raken met dezelfde kinetische energie als standaardprocessen waarbij straalmiddel gebruikt wordt.

_0006119

Onmiddellijk nadat de borstel punten het oppervlak raken, trekken ze zich terug (“rebound”) van het oppervlak, wat resulteert in zowel verwijdering van corrosie als micro-afdrukken die een nieuw oppervlak blootleggen.
Als gevolg daarvan hebben de oppervlakken die met Bristle Blasting® zijn behandeld een textuur en visuele reinheid die vergelijkbaar zijn met de resultaten van het traditionele gritstralen.

Accelerator Detail

BB all belts

De Bristle Blaster is leverbaar in zowel een electrische als een pneumatische uitvoering en nieuw in haar programma is de uitvoering met een oplaadbare accu.