Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Nevel-Jet reinigingssysteem

001-nevel-jet-systeemHolland Mineraal heeft een multifunctioneel straalsysteem ontwikkeld, waarmee allerlei objecten stofvrij kunnen worden gereinigd.

Door een traploos instelbare werkdruk van 0,5 tot 7 bar en de toepasbaarheid van alle soorten straalmiddelen van fijn tot grof kan iedere ondergrond op een verantwoorde wijze zowel droog als nat worden gereinigd.

Het systeem bestaat uit een drukstraalketel en een persluchtnakoeler, welke is voorzien van een waterafscheider en speciale nafilters, die garant staan voor droge perslucht. De gehele installatie is samengebouwd in een robuust en handig verrijdbaar frame. De straalketel is uitgerust met een geavanceerde pneumatisch gestuurde straalmiddeldoseerkraan. Deze kraan bespaart niet alleen straalmiddel, maar garandeert ook een constante flow van het straal­middel. Door deze constante flow bent u verzekerd van een optimaal reinigingseffect.

Het Nevel-Jet reinigingssysteem is uiter­mate geschikt voor:

  • gevelreiniging;
  • betonsanering;
  • staalstralen;
  • verwijderen van graffiti;
  • etc.

Geïnteresseerd in ons Nevel-Jet reinigingssysteem?

Neem dan snel contact op met Holland Mineraal! Bel ons op 0570 – 62 11 61 , stuur een e-mail naar info@hollandmineraal.nl of vul onderstaand contactformulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw berichtAfbeelding94-aanhangwagen