Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal ontwikkelt en bouwt standaard en klantspecifieke straalcabines. Ontwerp, techniek en bouw gebeurt volledig in eigen beheer, waardoor projecten efficiënt gerealiseerd kunnen worden. Sinds 1976 zijn in binnen- en buitenland honderden cabines opgeleverd.

Straalcabines

Holland Mineraal is reeds vier decennia lang de specialist in het ontwerpen en fabriceren van standaard en custom-made straalinstallaties, geheel in eigen beheer. In uiteenlopende marktsegmenten zijn wereldwijd al vele complete straalcabines en straalhallen door ons gebouwd en ingericht. Ook voor u gaan wij graag aan het werk.

De werkwijze – een straalcabine of straalhal op maat

Wanneer u een straalcabine of straalhal op maat wenst, gaan onze specialisten samen met u aan de slag om een ontwerp naar wens te creëren. Zodra de afmetingen van de maatwerk straalcabine of straalhal bekend zijn, wordt een keuze gemaakt welk type straalmiddel, afzuiginstallatie, straalmiddel-transportsysteem, straalmiddel reinigingssysteem, en verlichting wordt toegepast. Ook andere elementen die u in de straalcabine of straalhal wilt terugzien, worden indien mogelijk geselecteerd. Hierop volgend wordt binnen de organisatie van Holland Mineraal door de afdeling engineering een turnkey projectvoorstel uitgewerkt. Bij een akkoord van uw kant, gaan wij aan de slag om uw custom-made straalcabine of straalhal naar wens te produceren.

Naast straalcabines en straalhallen zijn ook straalinstallaties en afzuiginstallaties op maat te maken. Een uitgebreid portfolio vindt u op onze pagina Referenties.

Neem nu contact op met Holland Mineraal!

Bent u benieuwd wat Holland Mineraal voor u kan betekenen op het gebied van straalcabines? Neem dan nu contact op! Bel ons op 0570 – 62 11 61 , stuur een e-mail naar info@hollandmineraal.nl of vul onderstaand contactformulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht