Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Multifunctionele straalcontainers

straalcontainer

Holland Mineraal is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van straalinstallaties en straalcontainers. Speciaal voor de oppervlaktebehandeling van middelgrote materialen heeft Holland Mineraal een straalcontainer in haar leveringsprogramma.

Multifunctionele straalcontainer

U kunt kiezen of wij de straalcontainer leveren in een 10 ft – 20 ft uitvoering of een 40 ft. uitvoering. Bij het ontwerp houden wij er rekening mee dat met alle soorten straalmiddelen gewerkt kan worden. Onze multifunctionele straalcontainers zijn dus geschikt voor zowel metallische- als inerte straalmiddelen.

Installatie zonder extra bouwkundige voorzieningen

De straalcontainer is aan de binnenzijde professioneel afgewerkt met een stalen vloer, schuine stalen plint, wandbescherming en stofdichte en slagvaste verlichtingsarmaturen. Het grote voordeel van een dergelijke straalfaciliteit is dat de complete unit, inclusief de straaltechnische installatie, op een vlakke vloer kan worden geplaatst. U hoeft dus geen bouwkundige voorzieningen te treffen.

Bij deze multifunctionele straalcontainer wordt gebruik gemaakt van:

  • een continue reinigend patronenfilter;
  • afzuiginstallatie;
  • veegput met rooster;
  • elevator;
  • straalmiddelreiniger;
  • straalmiddelsilo;
  • straalketel geheel compleet met toebehoren.

Geïnteresseerd in een straalcontainer?

Bent u benieuwd wat Holland Mineraal voor u kan betekenen op het gebied van straalcontainers? Neem dan nu contact op! Bel ons op 0570 – 62 11 61 , stuur een e-mail naar info@hollandmineraal.nl of vul onderstaand contactformulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht