Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Straalinstallaties

In de staal- en andere industrieën worden oppervlakken vaak gereinigd door middel van stralen. Met speciaal hiervoor ontworpen straalinstallaties worden oppervlakken ontdaan van verf, roest, walshuiden et cetera. Holland Mineraal levert niet alleen de verschillende straalmiddelen en benodigdheden, wij zijn ook een ervaren leverancier van diverse straalinstallaties van hoogwaardige kwaliteit.

Alles voor uw straalwerk

Bij Holland Mineraal kunt u terecht voor standaard en custom-made straalinstallaties. Hierbij bieden we vrijblijvend advies van onze specialisten en ontwerpen wij graag uw straalcabine, afzuiginstallatie (transortabel en stationair), recyclingunit, natstraalsysteem e.d. . Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. In alle gevallen bent u verzekerd van passend advies, een eersteklas kwaliteitsinstallatie en niet te vergeten een snelle en goede service.

Recycling installaties

Naast nieuwe en gebruikte straalinstallaties, leveren we bij Holland Mineraal ook mobiele recycling installaties. Met deze installaties kunt u uiteindelijk de kosten per m2 reduceren door gebruik te maken van een meermalig te gebruiken straalmiddel. Meer weten over alle mogelijke straalinstallaties? Wij staan graag voor u klaar. Neem contact op en dan helpen wij u met de aanschaf van uw straalinstallatie en verdere benodigdheden.