Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Straalketels

Holland Mineraal heeft een complete lijn PED-gekeurde straalketels in haar leveringsprogramma, gebouwd volgens de Europese Richtlijn Drukapparatuur 97/23 EG en gekeurd door DNV. Alle straalketels werken volgens het drukstraal principe en zijn uitgevoerd met een dubbellijnig afstand bedieningssysteem met dodemansfunctie. De straalketels zijn leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen en geschikt voor alle soorten straalmiddel.

Mobiele straalketels

Bij Holland Mineraal maken we het u graag gemakkelijk. Door wielen onder de straalketel te plaatsen is deze eenvoudig te transporteren. Wel dient men in alle gevallen rekening te houden met de veiligheid. Holland Mineraal verkoopt tevens diverse toebehoren. Denk aan straalhelmen, straalslangen, straalpijpen, overalls, helmluchtverwarmers en perslucht nakoelers.

hmstraalketels

De transportabele straalketels zijn naar keuze uit te voeren met een handbediende straalmiddeldoseerkraan type Saunders, of met een pneumatisch gestuurde kraan de UDV-P. De pneumatisch aangestuurde straalmiddeldoseerkraan UDV-P is heel nauwkeurig in te stellen, waardoor het verbruik van straalmiddel p/m² drastisch wordt verlaagd en uiteindelijk resulteert in een milieu- en kostenbewuste bedrijfsvoering.

saunders

Straalketels naar wens

De straalketels zijn leverbaar in meerdere grootten met een nuttige inhoud van respectievelijk 40, 100, 200 en 300 liter. Verder kunnen de drukstraalketels naar keuze worden gecompleteerd met een drukregelaar, een helmluchtfilterset en vele andere toebehoren.