Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Straalketels

Holland Mineraal heeft een complete lijn PED-gekeurde straalketels in haar leveringsprogramma, gebouwd volgens de Europese Richtlijn Drukapparatuur 97/23 EG en gekeurd door DNV. Alle straalketels werken volgens het drukstraal principe en zijn uitgevoerd met een dubbellijnig afstand bedieningssysteem met dodemansfunctie. De straalketels zijn leverbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen en geschikt voor alle soorten straalmiddel. Bij Holland Mineraal kunt u altijd terecht voor uitgebreid advies over het kopen van een straalketel of voor een offerte op maat.

Mobiele straalketels

Bij Holland Mineraal maken we het u graag gemakkelijk. Door wielen onder de straalketel te plaatsen is deze eenvoudig te transporteren. Wel dient men in alle gevallen rekening te houden met de veiligheid. Holland Mineraal verkoopt tevens diverse toebehoren. Denk aan straalhelmen, straalslangen, straalpijpen, overalls, helmluchtverwarmers en perslucht nakoelers.

4 verschillende straalketels van het type HM

De transportabele straalketels zijn naar keuze uit te voeren met een handbediende straalmiddeldoseerkraan type Saunders, of met een pneumatisch gestuurde kraan de UDV-P. De pneumatisch aangestuurde straalmiddeldoseerkraan UDV-P is heel nauwkeurig in te stellen, waardoor het verbruik van straalmiddel p/m² drastisch wordt verlaagd en uiteindelijk resulteert in een milieu- en kostenbewuste bedrijfsvoering.

Straalmiddeldoseerkranen van het type Saunders en UDV

Straalketel naar wens

Een straalketel van Holland Mineraal is leverbaar in diverse groottes met een nuttige inhoud van respectievelijk 40, 100, 200 en 300 liter. Verder kunnen de drukstraalketels naar keuze worden gecompleteerd met een drukregelaar, een helmluchtfilterset en vele andere toebehoren.
 

NIEUW: MINI STRAALKETEL

Nieuw in het leveringsprogramma van Holland Mineraal, de Mini Straalketel. Ondanks zijn compacte afmeting is deze Mini Straalketel ontwikkeld voor professioneel gebruik.
Deze Mini Straalketel is uitermate geschikt voor graffiti verwijdering, restauratiewerkzaamheden, hout stralen, verf –en roest verwijdering, spotstralen etc.

Technische gegevens:
Inhoud  10 liter
Afmetingen  335 x 310 x 560 mm
Gewicht  ca. 30 kg
Straaldruk  instelbaar 1 – 6 bar
Straalslang  8 meter inclusief straalnozzle
Opbergkoffer  inclusief

De straalketel HM Mini Blasthose inclusief kabels

De mobiele straalketel in een plastic koffer

De mini straalketel vergeleken met de grootte van de kofferDe mobiele straalketel gedragen door een man

Straalketel kopen?

Wilt u graag een straalketel van Holland Mineraal kopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan nu contact op! Bel ons op 0570 – 62 11 61 , stuur een e-mail naar info@hollandmineraal.nl of vul onderstaand contactformulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht