Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Straalmiddel recycling units

Holland Mineraal heeft sinds vele jaren de expertise in huis in het bouwen en HM003 (2)leveren van Straalmiddel Recycling Units.

Het belangrijkste uitgangspunt is het terugbrengen van de steeds maar groeiende afvalstroom door toepassing van een meermalig te gebruiken straalmiddel. Met de recycling units van Holland Mineraal kunnen meerdere soorten straalmiddel worden toegepast.
In deze geavanceerde units wordt het ver-straalde straalmiddel zodanig gereinigd, dat het voor hergebruik geschikt is. Naast stationair opgestelde units bouwt Holland Mineraal ook transportabele recycling units. Deze installaties zijn compact samengebouwd in een containerframe en zeer eenvoudig te transporteren, op te stellen en te bedienen.

Een reductie op de afvalstroom verontreinigd straalmiddel, lagere straalmiddel kosten en een  aanzienlijke verhoging van de productie zijn de voordelen door gebruik te maken van de recycling installaties van Holland Mineraal.

reportage kocks