Holland Mineraal
nlende

Holland Mineraal is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en leveren van niet alleen standaard straalinstallaties en straalmiddelen maar ook custom-made, afgestemd op de klant en het specifieke project. Een volledig op elkaar ingespeeld team staat voor u klaar met deskundig advies en offertes op maat.

Vacuüm straalapparatuur

straalunitHM84[1]In de staalindustrie wordt regelmatig gebruik gemaakt van straalapparatuur. Onder meer bij het stralen van stalen profielen en het reinigen van oppervlakken komt straalapparatuur vaak goed van pas. Holland Mineraal is dé leverancier op het gebied van straalmiddelen en straalinstallaties. Met meer dan 40 jaar ervaring en onze moderne fabriek kunnen wij u altijd op gepaste wijze helpen.

Ons aanbod

Holland Mineraal levert alles van straalmiddelen en toebehoren tot aan volledige straalcabines. Onze vacuüm straalapparatuur is speciaal ontwikkeld om stofvrij te stralen. De vacuüm straalunit HM-84 bijvoorbeeld is een installatie die bij uitstek geschikt is voor het stofloos stralen van staalplaat, beton, lasnaden en meer. De installatie werkt volgens het drukstraal principe. De vacuüm straalapparatuur is geheel samen­­gevoegd in een robuust verrijdbaar frame en opgebouwd uit een:

  • Drukstraalketel type HM-100
  • Pneumatische opzuigunit met voorafscheider
  • Compleet slangenpakket met straal-zuigkop

 

stofvrijstalenhm007

 

 

 

 

Voor eventuele lichte reinigingswerkzaamheden is er tevens een kleiner type HM-007 leverbaar, die werkt volgens het injectie principe. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor standaard straalapparatuur, ook compleet op maat gemaakte installaties zijn voor ons geen probleem.